JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Комедийното шоу Кой да знае се...

Предаването стартира със специален двучасов епизод на...

Lord Оf thе Dance ще разпускат със SPA и вино в София

отпечатай новината

15.10.2012 16:00 | Видян 1213 пъти

Lord Оf thе Dance ще разпускат със SPA и вино в София

След тридневно гостуване и два изнесени концерта във Велико Търново “Lord Of The Dance” ще разпуснат преди концерта си в София – на 19 октомври.

Артистите ще бъдат настанени във „Витоша Парк Хотел“, където ще се отдадат на луксозни SPA процедури.

От мениджмънта на “Lord Of The Dance” са изявили желание на тяхно разположение да бъдат 10 масажиста и 10 масажистки. Бързоногите танцьори имат изискване масажите да бъдат спортен масаж, рефлексотерапия и аромотерапия и да се направят в парната баня на SPA центъра на „Витоша Парк Хотел“.

Басейнът, шезлонгите, сауната и всички други екстри, които предлага SPA центърът на „Витоша Парк Хотел“, ще бъдат на разположение на танцьорите от “Lord Of The Dance”, в зависимост от техните желания.

В обедните часове “Lord of The Dance” ще направят кратка обиколка в центъра на София, като ще дегустират 4 вида български вина, във „Винотека Лозария“. Вината ще са специална селекция от изба „Рупел“, която ще предложи на артистите букет от най-богатите вкусове от българските земи. Ще бъдат поднесени с голям асортимент от винени мезета.

Дегустацията ще е специална изненада за танцьорите от “Lord Of The Dance”, която ще допринесе за релаксацията на артистите преди концерта им, на 19 октомври, от 20ч., в зала 1 на НДК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !