Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Анна с нова фотосесия

отпечатай новината

23.07.2008 13:22 | Видян 8467 пъти | Гласували 1

Анна с нова фотосесия

Това лято лолитката на попфолка Анна е в блестяща форма, която реши да отрази в една свежа и много професионална фотосесия.

В част от снимките певицата от каталога на Diapason Records не изневерява на своя стил – да бъде опасно-чаровна, вечно усмихната и лъчезарна. Този път обаче фотографът Костадин Кръстев, с когото работи Анна, е извадил наяве истинската й същност. Tази Анна, която се крие зад нежното, малко и невинно момиче - съблазнителната и предизвикателна жена.

Интересното при тази фотосесия е, че повечето от снимките са направени на открито, сред свежа зеленина и то привечер. „Това беше мое хрумване. Отдавна исках да направя такава фотосесия – която да прекрачва рамките на студиото. Нещо по-различно, по-разчупено. Костадин Кръстев е отличен професионалист. Той не само подкрепи идеята ми, но направо надмина очакванията ми с тези кадри” – сподели Анна.

Снимките са продължили цял ден, а певицата е сменила 10 различни визии. Разбира се, за нея се е погрижил екип от професионалисти: гримът е дело на Джули, прическите – на Светлана Методиева, а стайлингът е на Анна и Диди Алексиева.

Изпълнителката на „Не съжалявам” възнамерява да включи част от кадрите в дизайна на третия си самостоятелен албум.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !