Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Анна откри бутик в Истанбул

отпечатай новината

10.03.2008 13:33 | Видян 3110 пъти | Гласували 2

Анна откри бутик в Истанбул

Изпълнителката на Диапазон Рекърдс - АННА бе поканена на откриването на шикозен магазин в Турция.

„Party 21” е бутик за изискани и елегантни тоалети, който се отличава и с атрактивен интериор. АННА пътува до Истанбул специално за откриването на магазина и беше първата, която имаше честта да облече една от най-екстравагантните рокли, изложени в него. В последствие тя й бе подарена от собствениците. „С удоволствие приех  тази покана. Аз  редовно посещавам Истанбул. Познавам собствениците на този бутик отдавна и се радвам, че оценяват моя моден вкус и ме поканиха на откриването. Обстановката е чудесна, бутикът е много изискан. Приятно ми е да отбележа, че в магазините в Истанбул звучи и българска музика. Всъщност в Турция слушат предимно гръцка и българска музика и познават повечето от българските певци и певици” – с вълнение сподели чаровната блондинка.
Изпълнителката на парчето „Не съжалявам” използва случая, за да се разходи из историческия град. Тя посети „Топкапъ сарай” /Дворецът на портите-топове/, църквата „Света София”, Синята джамия и църквата „Св. Стефан”. Не пропусна и да се отбие на Капалъ чарши, за да опита прословутата турска баклава и турско кафе. „Всеки път, когато дойда в този град искам да видя всичко, а това е невъзможно. Затова виждам по малко и си оставям повече за следващия път Но любимото ми място в Истанбул е Желязната църква Св. Стефан. Харесвам я не само защото е българска, но най-вече заради забележителната й архитектура” – откровеничи АННА.

Певицата остана в Турция само за ден, тъй като в България я очакват професионалните й ангажименти и работата по третия й албум, който трябва да излезе на пазара съвсем скоро.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !