Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Първите Хип-хоп награди в България ще бъдат през януари

отпечатай новината

20.11.2012 14:15 | Видян 1638 пъти

Първите Хип-хоп  награди в България ще бъдат през януари

През януари 2013 г. в България ще се проведат първите награди за хип-хоп музика и култура. Организатори на събитието ще са "Ен Джи Партнърс", "Хит Шоп Мюзик Груп" и рекламна агенция "Хотдринк Комюникейшънс", които отсега подготвят уникалното шоу по идея на Мария Бонева.

Събитието ще се проведе в  Рейнбоу плаза, където ще се събере цялото хип хоп общество и знакови имена  и легенди от родния рап. Музиканти, текстописци, балети, диджеи, режисьори и всички, които направиха така, че този стил музика да бъде най-актуалният в момента за радост на своите фенове.

Своите първи статуетки и национално признание ще получат всички имена на хип хоп културата като наградените ще са в различните категории :

*** Най-добър клип на 2012 г.

*** Най-добра група за 2012 г.

*** Най-добър общ проект за 2012 г.

*** Песен на годината (2012 г.)

*** Най-добър R&B изпълнител за 2012 г.  – мъж, жена

*** Награда за цялостен принос

*** Най-добър дует със световен изпълнител за 2012 г.  и много други.

Самият избор ще бъде направен по особено иновативен начин чрез анкетно гласуване от самите хип-хоп изпълнители, които ще номинират от 1 до 5 в различните категории. Разбира се наградата за най-гледан клип в интернет, най-класиран в радио и телевизия, ще се присъдят чрез  направено проучване от лицензирана агенция.

Сценографията, декорът и идейната концепция на спектакъла ще бъде изключително атрактивна и ще пресъздаде хип хоп културата през последните 10 години.

Точната дата организаторите ще обявят след подписването на договор със световна звезда от хип-хоп културата, която ще бъде кръстник на първите награди, които ще станат традиция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !