Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Ъпсурт представят новия си хит "Бела жига" с лайв концерт

отпечатай новината

23.11.2012 12:00 | Видян 1908 пъти

Ъпсурт представят новия си хит

За първи път на сцената на Sofia live club ще излезе рап група номер 1 в България.

На път да превземат ефира с чисто новото парче "Бела жига", съвкупност от уникален бийт и традиционни лафове и рими, момчетата отправят поредно предизвикателство към феновете си.  Песента не възхвалява класическия автомобил от близкото минало "Жигули", даже напротив, по думите на Ицо Хазарта текстът е метафора.

Новата песен идва след 2 години затишие от страна на рапърите, но през това време Хазарта, Буч и Бат Венци не са бездействали. През тяхното студио минава ъндърграунд хитът "Кради, кради" и тримата са концентрират усилията си върху създаването на собствена агенция за мениджмънт, продукция и копирайт – Facing the Sun. Агенцията вече има хитов канал в сайта за видеосподеляне youtube, а сред артистите им са едни от най-популярните и актуални изпълнители у нас като 100 Кила, Goodslav и Лора Караджова.

Вечерта обещава мега як купон, олдскуул парти до сутринта и най-доброто от листата на нежния представител за вечерта диджей Cass. Освен в музикалната сфера, Cass e и професионален танцьор в балет Нова. Dj Cass залага и подкрепя изцяло родната бг хип – хоп сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !