Българин първи в света по химия,...

"Българин е най-добрият по химия в света! Ето го...

За първи път в историята на Капките...

Неочаквана изненада беляза полуфинала на „Като две капки...

Къци: Не съм страхливец

отпечатай новината

25.11.2012 09:00 | Видян 1730 пъти

Къци: Не съм страхливец

Не съм страхливец, просто се владея и съм възпитан. Така Къци Вапцаров обясни в предаване по Нова телевизия мрънкащото си държанието в къщата на ВИП Брадър. В продължение на няколко месеца той късаше нервите на съквартирантите, но отказваше да се изправи в директен сблъсък срещу тях. Най-дразнещ Къци бе за Димитър Ковачев- Фънки, който му се подиграваше при всяка възможност, пише Всеки ден.

"Ако ме предизвикат, озверявам", категоричен бе Кацамун (бел. ред. така Димитър Ковачев-Фънки го наричаше в шоуто) и допълни, че в живота е много борбен и смел, а не мухльо.

Като пример за някои свои невъздържани постъпки, Вапцаров посочи, че псува , докато шофира. Причината - трафикът много го изнервял, особено ако преобладавали жените зад волана.

Мистър "Невада" призна още, че на младини обичал да си пийва, но спрял, защото се чувствал зле. "На младини като се напия, на следващия ден нищо не усещах, после като се напиех ми беше зле 3 дни, а след още повече време - една седмица", спомни си застаряващият шоуменът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !