Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Жените на Деян Донков в сексоргия

отпечатай новината

26.11.2012 16:45 | Видян 2727 пъти

Жените на Деян Донков в сексоргия

Бившата половинка на секссимвола на Народния театър Деян Донков Анастасия Ингилизова и настоящата - Радина Кърджилова, ще играят заедно в новия прочит на "Декамерон" на Джовани Бокачо, чиято премиера е в сряда театъра на Българската армия, пише Блиц.

Героините на актрисите са част от групата младежи, а основа на сюжета е така нареченият Пир по време на чума - младежи се забавляват, отдават се на еротични страсти и пикантни истории. Режисурата е на Диана Добрева.

Макар че голотата е нейна запазена марка – такава има в "Медея", "Макбет" и "Казанова", режисьорката призовава хората да не мислят, че ще гледат разврат на сцената на Армията.

"За съжаление, не съм гледала "Декамерон" на Сашо Морфов, но се надявам моят прочит също да се хареса на зрителите", споделя тя. В своя прочит на ренесансовото произведение тя представя 6 от 100-те новели на Бокачо. Пет от тях са забавни и весели, а една – трагична.

Според сюжета на постановката 15 младежи бягат от действителността, за да си разказват истории с лек еротичен привкус, пише още Блиц.

Освен Радина Кърджилова и Анастасия Ингилизова, в ролите участват още Иван Радоев, Антоанета Добрева – Нети, Милен Миланов, Стефка Янорова и др.

И докато Анастасия Ингилизова е вряла и кипяла на сцената на Армията, за Радина Кърджилова това ще е дебют там.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !