С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Психоложката на фронтмена на Depeche Mode учи как се отслабва с мисъл

отпечатай новината

27.11.2012 14:45 | Видян 1900 пъти

Психоложката на фронтмена на Depeche Mode учи как се отслабва с мисъл

Българската психоложка на Дейв Геън ще прави семинар на 4.12., на който ще представи специалната техника, с която е работила с легендарния вокал преди участие.

Д-р Ценка Местанска е упражнявала с Дейв популярната в Лондон Техника за емоционална свобода (ТЕС) по време на престоя му в България за последния концерт на Depeche Mode. Това е малко познат у нас метод за работа с психиката на енергийно ниво, който акцентира върху състоянието на емоциите и работи с подсъзнанието.

ТЕС е способна да разреши почти всеки проблем – пристрастеност към тютюнопушене, напълняване,страхове, депресия, стрес, фобии от летене със самолет и много други. Специално с Дейв Геън д-р Ценка Местанска е работила за любовта към себе си, намирането на себе си, за  харизмата му и за премахване на предсценична треска, която живее в абсолютно всеки изпълнител, независимо от нивото му на известност.

Тя го обучила и как сам да прилага някои трикове от ТЕС, а след като заминал, поддържали известно време връзка по телефона. За момента двамата все още не са осъществили контакт за следващото му посещение в България. Междувременно Ценка Местанска подготвя семинар по Техника за емоционална свобода на тема „Отслабване” в столичния клуб Studio 5,НДК, който ще се проведе на 4.12.2012 от 16 ч.

Ценка Местанска е магистър психолог и е завършила ТЕС в Лондон. Има диплома от Америка за преподавател и терапевт. Работила е с редица родни звезди и популярни лица, сред които Дичо, актрисата Мария Сапунджиева,  Стратия, Цветелина Бориславова, Катето Евро, Малина и много др. Изнася семинари за обучение по ТЕС в различни градове на България.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !