Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Милото шокиран от новия собственик на бара на Роки

отпечатай новината

18.12.2012 16:45 | Видян 1124 пъти

Милото шокиран от новия собственик на бара на Роки

След като Роки се опълчи срещу баща си, Милото реши да продаде бара му, за да го лиши от единствения източник на средства. Михайлов е доволен от продажбата, но все пак решава да провери фирмата, която е придобила заведението.

Оказва се, че новият му притежател е напълно неочакван. Кой е той, ще стане ясно в следващия епизод на "Седем часа разлика" – днес, 18 декември, от 21:00 часа по bTV.

Ще стане ясно и кой е изпреварил Иванов и "арестувал" Слав. Оказва се, че организацията на татуировките е тръгнала след близнака. Междувременно, прокурорът споделя на Таня, че след последния случай е вече убеден, че в офиса му има къртица.

Мая е съкрушена от изчезването на Слав. Тя намира утеха в голямо количество алкохол в бара на Роки и споделя на приятеля си, че чувства вина за това, че Тео може да е болен от СПИН. След нелеп инцидент Мая и Роки са на път да разкрият пред Тео вероятността да е заразен…

Междувременно в Ню Йорк Пол Станкофф продължава да се притеснява за дъщеря си и се опитва да се свърже с Таня. Натали предлага да замине за България, за да вземе дъщерята на адвоката, но той е твърдо против. Дали американката ще се съобрази с желанието на съпруга си, или ще предприеме действия зад гърба му, ще стане ясно в днешния епизод на сериала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !