Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Преслава слага рога на Бирмата

отпечатай новината

13.01.2013 09:15 | Видян 3970 пъти

Преслава слага рога на Бирмата

На младия пернишки милионер Георги Станоев - Малката Бирма са му поникнали огромни рога. Бившият футболист разобличил в измяна любовницата си Преслава, но въпреки това не я е наритал от дома си, а е пуснал хрътки по петите й, научи Уикенд.

В последно време звездата от Добрич секнала изведнъж контактите си с доста свои приятелки, с колежки също. Причина за внезапното й отчуждаване станал ревнивият, и то с основание. Станоев, който ограничил по всички възможни параграфи изгората си, за да не продължава да го прави за смях пред цяла България.

Месец и нещо преди Коледа Малката Бирма заловил пайнерката в измяна носи сочната клюка. Че не са й съвсем чисти делата, му подметнали услужливи негови приятели, които уличили Преслава в лъжа.

"Тя му казала, че е на участие в провинцията. Наистина е имала такова, но не извън София, а на частно парти на небезизвестен бизнесмен. Разбрал за измамата. Бирмата побеснял", одумват шавливата си колежка в чалга бранша.
Вместо веднъж завинаги да изгони Преслава от къщата си, влюбеният баровец наел детективска агенция. Последователите на Шерлок Холмс обаче само след няколко дни прекратили акцията, след като човек от личната охрана Бирмата изпял на певицата за капана, който шефът му й кроял.

След което рогоносецът прибегнал до план "Б". Вече втори месец към Преслава са прикрепени двама гардове, които не й дават да шава. Бирмата даже е взел ключовете от личното й БМВ и й е зачислил своето "Бентли" и шофьор.Трупата на Жоро обикаля цялата страна с певицата и вече няма мърдане", твърдят още нашите източници.

Младият милионер забранил на Преслава и контактите с голяма част от приятелките й, най-вече с тези от Пловдив, и с колежките й, за да не я подвеждат към греховни мисли и действия. Добричлийката ставала неконтролируема и се превръщала в разгонена кучка, когато отсядала е апартамента си под Тепетата, пише Уикенд.

"Мислеше си, че като не е в София, и Бирмата няма да разбере за изневерите й. Той обаче е пуснал локатори навсякъде. Заплашил я е, че ако още веднъж я излови в лъжа, ще й бие шута", казват изоставените от приятелката си пловдивчанки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !