С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Теодора се запали по ските

отпечатай новината

04.02.2013 11:00 | Видян 2193 пъти

Теодора се запали по ските

В края на миналата седмица Теодора се качи за първи път на ски. Звездата на  Diapason Records не само се справила добре с първите стъпки на пистата, а и дотолкова се  увлякла по популярния зимен спорт, че се заканва да използва всеки свободен миг, за да му се посвети.

Изпълнителката на "Сърце на ми остана" признава, че досега никога не е изявявала желание да пробва уменията си на пистата, макар повечето ѝ приятели да са запалени скиори. Тази зима обаче решила да опита. За целта заминала за Банско, където наела учител, който да ѝ предаде основните умения. Инструкторът Жоро, който има дългогодишен опит, бързо успял да я въведе в магията на ските и скоро Теодора се превърнала в заклета фенка на зимния спорт.

"В началото изобщо не знаех дали ще ми хареса и дали ще се справя. Обаче успях и толкова много ми допадна, че нямам търпение да се кача отново", довери синеоката фолк дива.

Певицата дотолкова се запалила по ските, че вече си е закупила пълен комплект екипировка и обещава да не пропуска възможност да се спуска по пистите и да усъвършенства уменията си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !