Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Кобилкина: Не знам защо българските мъже се мислят за сексмашини

отпечатай новината

13.02.2013 11:00 | Видян 1882 пъти

Кобилкина: Не знам защо българските мъже се мислят за сексмашини

За секса не трябва само практика, но и добра теория. Това сподели пред Нова телевизия сексоложката Наталия Кобилкина и допълни: "Сексът, независимо от кризите – политически или социални, ще продължи да съществува". В навечерието на Св.Валентин Кобилкина представи книгата си "69 съвета за секс", пише Блиц.

"Човек трябва да предизвиква постоянен интерес у партньора си. В момента, в който някой си каже – аз знам всичко за партньора си, сексът замира", каза украинката и добави: "Много е важно една жена да предразполага мъжа, да покаже своята достъпност като човек".

Попитана как мъжете се осмеляват да споделят сексуалните си проблеми с една жена, Кобилкина отговори, че тя влизала в ролята на жена и по този начин им показвала как мислят техните половинки.

"Даваме им съвети какви упражнения да правят в двойката си и след това те споделят как се е получило", сподели сексоложката.

"Правете секс винаги, когато можете, дайте си време, експериментирайте, наслаждавайте се – на телата си, на хубавата обстановка, на приятните аромати. Сексът е наслада, сексът е живот", заяви Кобилкина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !