Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Багата прави зала за трепане

отпечатай новината

16.02.2013 09:00 | Видян 2420 пъти

Багата прави зала за трепане

ММА боецът Благой Иванов прави зала за бойни спортове, научи Уикенд. Съоръжението за трепане щяло да бъде на стадион „Локомотив" в кв. „Надежда".

Багата вади една част от парите от собствения си джоб, останалото щял да даде негов ортак. За изграждането на залата били необходими около 130 000 лева. 

Всичко щяло да е по световен образец с изцяло нови тренажори, пише Уикенд.

Самбистът планирал залата да бъде център за бойни тренировки, твърдят запознати. Смятал да привлече в центъра голяма част от ММА бойците. Говори се още, че там ще се води обучението и на дебеловрати типове от мутренските групировки.

Багата, който беше 3 месеца в кома, проводен от нож, смята да се завърне на ринга през лятото или есента. Засега е планирал два мача - един в „Арена Армеец" и втори в САЩ, най-вероятно в Чикаго. Спортистът тренира интензивно 4 пъти седмично.

Той се е възстановил почти изцяло от тежката травма, която получи миналата година. На фаталната дата - 25 февруари, самбистът дори мислел да направи тежък курбан. Оцеляването му е истинско чудо, с което докторите от „Пирогов" особено се гордеят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !