Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Кулинарни разкази от село Голица във...

Тази събота (18 май) от 11:00 ч. по bTV „Вкусът на...

Венета не оздравява

отпечатай новината

18.02.2013 16:30 | Видян 2905 пъти

Венета не оздравява

Водещата на  „Горещо" остана без Свети Валентин заради грипа, който я налегна броени дни преди празника, оплака се самата тя.

 Състоянието й било толкова влошено, че не можела да стане от леглото. Имала постоянно висока температура, не спирала да бърше носа си и да кашля. Всичко това се случи, след като Венета се върна в София от Гълъбово, където прекара 8 дни в снимки на новото предаване „Укротяване на опърничавия".

В него тя се е заела да търси жена за Пацо от „Биг Брадър", а първото издание бе излъчено снощи.

Венета се оплакваше от тежък грип и преди пък работеше по новогодишния брой на „Горещо". Дори и през лятото имаше няколко тежки неразположения.

Миналата зима пък изкара три месеца на лекарства и с температура. Болестите й почти винаги са свързани с важни моменти в кариерата. „Работата никак не влияе добре на Венета", твърдят близки на „горещата" водеща.

Нервите й се изострили до крайност от амбицията и непрекъснатите й напъни да е на върха.

Отделно от това се налагало непрекъснато да пази диети, за да поддържа форма - избягвала всякакви  въглехидрати и мазнини. Това постепенно довело до крайни липси на жизнено важни вещества в организма й, което допълнително отслабило защитните му сили. „ Ако не спре с този режим и не се успокои, ще си такива болести грипът ще й се струва като детска игра"-  смятат загрижени за нея хора, научи Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !