Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Николета заряза детето на село

отпечатай новината

25.02.2013 14:45 | Видян 2472 пъти

Николета заряза детето на село

Баби и дядовци ще гледат щерката на Николета Лозанова, докато майката работи върху имиджа си в "Къртицата", научи Всеки ден.

Бившата плеймейтка се кани да хвърли детето на роднините за цели 3 месеца - докато продължава шоуто по ТV7, в което ще участва.

"Спокойна съм за Никол, ще я гледа баща й, той обожава да се грижи за дъщеричката ни", каза Николета пред журналисти.

Истината обаче е друга. Валери Божинов няма ни най-бегло намерение да се занимава с детето. Той ще използва времето, докато половинката му е в "Къртицата", за да работи над  западащата си кариера. По цял ден смята да е на тренировки, ще пътува за мачове и е изключено да гледа момиченцето, което е само на годинка и изисква постоянни грижи.

Семейството още отсега е съобщило на бабите, че се кани да командирова Никол в пловдивското село Караджово, където живеят роднините на плеймейтката. Те имат магазин там и не се занимават с нищо друго освен с клиентите, които влизат от време на време при тях, за да си купят нещо за ядене.

Не само майката, но и самата бабата на Николета е ангажирана в гледането на  малката Никол.

Макар че вече е на 70 години, баба Вили все още е здрава и Божинови нямат никакви притеснения да й прехвърлят родителските си задължения.

Това е навик на Николета и Валери, които често оставят Никол при роднините, за да се забавляват спокойно по нощни заведения или да си организират романтични пътувания.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !