Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Дядка иска да живее с Николета

отпечатай новината

26.02.2013 10:15 | Видян 3259 пъти | Гласували 2

Дядка иска да живее с Николета

82-годишен мъж изяви желание да стане участник в новото риалити „Къртицата”. Ангел Войнов се появи на кастинга в Пловдив и каза: „Много харесвам Николета. Тя е лъчезарно момиче, истинска е. А Деян Донков е мъжкар. Приключенският дух не ми липсва. Моля, не се вглеждайте във възрастта ми, защото тя подвежда”.

Чувайки това изявление, Николета разцелува възрастния мъж и възкликна: „Господине, искам да имам същия дух на вашите години”, съобщава “Монитор”. Докато пресяваше кандидатите, които напираха да живеят с нея 3 месеца в „Къртицата”, г-жа Божинова бе придружена от рапъра Ванко1. Той е един от родните ВИП-ове, първи получили покана да се включат в шоуто.

Освен възрастния Ангел Войнов, сред феновете на Николета и Донков имаше и ексцентрици, които смятат, че Вселената им говори, студенти, искащи да станат риалити звезди, и абитуриентки, които твърдят, че мечтата им е да имат живота на Николета. По-смелите питаха плеймейтката директно дали тя не е „къртицата” в шоуто.

„А, това не мога да ви кажа. Ако сте достатъчно упорити и очаровате екипа на продукцията, ще живеем заедно и сами ще трябва да откриете дали аз съм провокаторът в шоуто”, контрираше въпросите футболната половинка.

 

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !