Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Венци Венц посвети песен на жена си и...

Венци Венц посвети песен на жена си и баба си. Аудиото...

Кого подкрепя Бербатов в кризата?

отпечатай новината

27.02.2013 13:15 | Видян 1610 пъти

Кого подкрепя Бербатов в кризата?

Доскоро Димитър Бербатов бе напълно аполитичен. Митко не се интересуваше от избори – било парламентарни или президентски. И рядко гласуваше. Сега обаче не е така, пише Блиц.
 
Сигурни източници разкриха, че Бербатов е приел с огромно разочарование новината за оставката на Бойко Борисов. "Бербо остана шокиран. Митко стиска палци на ГЕРБ, а освен това симпатизира и на президента Росен Плевнелиев. Бербатов се надява на предстоящите парламентарни избори през пролетта Бойко да се завърне на бял кон във властта. След като научи, че Борисов има здравословни проблеми и е влязъл в болница, му стана неприятно. Най-вероятно Митко ще му се обади или ще му прати съобщение,  за да го подкрепи", информираха близки до нападателя на английския Фулъм.
 
Те добавиха, че Бербатов следи с интерес от Лондон всичко, което се случва в България. Бившият национал не пропускал новините по водещите телевизии, както и тези по най-сайтовете в интернет.
 
"Той е притеснен от задълбочаващата се криза и от цялостната обстановка у нас, но се надява нещата да се стабилизират", добавят още от обкръжението на 32-годишния голмайстор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !