Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бритни Спиърс стана брюнетка

отпечатай новината

02.03.2013 09:38 | Видян 2990 пъти

Бритни Спиърс стана брюнетка

Русо-розовите отблясъци от звездното прохождане на Бритни Спиърс сега са заменени от кестеняви коси и дълга черна рокля. Афтърпартитата след наградите Оскар бяха пълни с шокиращи визии и приятни изненади, пише dir.bg.

Шантавата Бритни се появи на традиционния купон на Елтън Джон с красива кестенява коса. Тя допълни новата си визия с дълга рокля от Micheal Cinco с дълбоко v-образно деколте и гол гръб.

Сред най-забавните моменти след Оскарите се нареди и целувката между топмоделите Наоми Кембъл и Хайди Клум. Германската красавица също така шокира всички с огромното си деколте и по-късно сподели, че се притеснява бюстът й да не изпадне върху вечерята й.

Шарън Стоун също ужаси модните критици с рокля на Роберто Кавали, която покриваше цялото й тяло. А черният цвят на тоалета никак не подхождаше на русите й къдрици.

Носителката на Оскар за Актриса в главна роля Дженифър Лорънс свали тежката рокля на Диор, която я спъна, секунди след обявяването на името й. На афтърпартито на "Венити феър" звездата заложи на сексапилна рокля от Келвин Клайн.
 
Снимки: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !