Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Изпълнителят на супер хита Casablanca сред първите посетители на Paradise Center

отпечатай новината

21.03.2013 16:45 | Видян 1533 пъти

Изпълнителят на супер хита Casablanca сред първите посетители на Paradise Center

Една от най-актуалните звезди на съвременната музикална сцена британецът Low Deep T ще е сред специалните гости, които ще пристигнат у нас за откриването на Paradise Centеr в София. Английският изпълнител ще бъде сред първите посетители на първия лайфстайл мол в страната, който ще отвори врати на 28 март точно в 11 часа.

 Българските фенове ще могат да се срещнат и да получат автограф от Low Deep T в деня на официалното откриване на Paradise Centеr. Допълнително ще бъде обявен точният час за срещата с артиста, чийто кадифен глас покори световните музикални класации. Това е първата изненада, която готви  Paradise Centеr за своето откриване. Новият мол ще бъде най-мащабния търговски център у нас със 190 000 кв.м. разгърната застроена площ и без аналог от архитектурна гледна точка в Европа.

Без аналог е и музикалният талант на Low Deep T, а невероятният успех на последното му парче Casablanca е неоспоримо доказателство за това.  Комбинацията от соул елементи със заразителни бийтове, мелодии и дрийм вокали, са в основата на печелившата формула. Дълбокото соул звучене в съчетание с модерни афро-бийтове, са причината често да бъде сравняван с музикалната икона Бари Уайт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !