Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Левски изгонен заради дрога

отпечатай новината

25.03.2013 09:45 | Видян 3193 пъти

Левски изгонен заради дрога

Актьорът Димо Алексиев, който трябваше да изиграе Васил Левски във филма на режисьора Максим Генчев, но бе изхвърлен от снимачната площадка, дължи загубата на ролята си на ежедневната употреба на марихуана, научи Всеки ден.

Познати на Димо разкриват, че къдрокосият актьор бил изгонен от режисьора Максим Генчев, след като бил спипан да пуши марихуана буквално минути преди пробни снимки. Режисьорът Генчев побеснял от нахалното обяснение на актьора: "Тревата е безвредна, а ме успокоява и ме зарежда с творческа енергия".

Наркоскандалът прелял чашата на търпението на Максим Генчев, който категорично отказал да продължи да работи с Димо Алексиев. "Няма начин Васил Левски да се друса. За тази роля освен добър актьор ми трябва и човек с висок морал и ценностна система", мотивирал решението си да изхвърли Димо Алексиев Максим Генчев.

В артгилдията отдавна се носят легенди за любовта на Димо Алексиев към леката дрога. В последните 2 години къдрокосият блондин, познат на зрителите от сериала "Седем часа разлика", зарязал тотално "твърдото гориво" - кокаина, и минал към тревата.

"Преди това не спираше да се дрогира с кокаин - буквално всеки ден беше на черешата и пиеше по бутилка водка или уиски. Лекарите обаче откриха някакво сърдечно заболяване на Димо и го предупредиха, че може да умре, ако не спре да ползва кокаин. Той се уплаши и заряза белия прах", описват подвизите на актьора негови състуденти.

Трябва да признаем, че употребата на марихуана се приема за нещо съвсем нормално в артгилдията и даже има продуценти и режисьори, които пушат трева заедно с актьорите. Очевидно обаче Максим Генчев е от най-консервативните родни кинаджии и не толерира подобни своеволия.

Максим Генчев призна истинските причини да снима филм за Левски. Той го прави не заради каузата, а за да продаде лентата в САЩ. Именно с тази цел е измислил абсурден момент с монахиня, бременна от Апостола, за чиято роля е поканил холивудската звезда Нина Добрев.

"Просто искам да си продам филма в САЩ", обясни без притеснение Генчев. Той прави свободни съчинения около биографията на Левски, за да създаде комерсиална история, която има шансове да се хареса на масовата публика зад Океана. „Същата работа щеше да му свърши и напълно измислен герой, само че като каже, че е за Левски, по-лесно ще намери пари", коментират колеги на Генчев. Бюджетът на лентата е над 2 млн. лева.

Новият Левски е актьор от Плевенския театър - Веселин Плачков. Според Генчев единственият му проблем е, че е твърде красив. Той коментира кандидатурата на Калин Врачански за ролята. "Калин ме прати да преговарям с агента му, който бил в САЩ. Да не е Брад Пит, че да ме праща при агенти?", възмути се Генчев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !