Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Аръков води на хотел гаджетата си

отпечатай новината

10.04.2013 13:00 | Видян 2576 пъти

Аръков води на хотел гаджетата си

Иво Аръков нямал терен за срещи с момичетата, тъй като живеел със сестра си, пише Стандарт. Младият актьор се принуждавал да води момичетата си на хотел. Името му беше свързано с певицата Мария Илиева , той обаче отказа да коментира отношенията им, когато му зададоха неудобния въпрос в предаването "Преди обед" по bTV.

Иво отхвърли от себе си и етикета секссимвол. "Разбирам да съм Леонардо ди Каприо, да съм изиграл десетки роли, тогава - да. Но истината е, че аз съм един първолак, още много имам да уча", сподели актьорът.

За  новата си роля на баща на две деца и зет на Ламбо в новия сериал "Фамилията" трябвало да го гримират по един час всеки ден. "Разликата в годините е голямо предизвикателство за мен. Харесва ми също противоречието, в което "зетят" на Стефан Данаилов изпада - той е силно религиозен, а в същото време е убиец", добави още актьорът от "Малък градски театър".

Аръков разказа, че в детството си нямал идея, че ще се занимава с кино и театър. "Отраснах в Белослав, малко градче до Варна. Бях приятно и глупавичко провинциално момче, нямах достъп до културата изобщо. Един приятел обаче правеше постановки в детско-юношески театър. И аз играех там. След това вече беше лесно - духовното развитие е най-важното за мен и досега", призна Аръков. Той сподели, че пише поезия всеки ден и ако му остане малко свободно време, ще последва примера на Михаил Билалов и ще се отдаде на айкидото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !