Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Бахаров, Вергов и Карамазов димят от сцената

отпечатай новината

22.04.2013 12:00 | Видян 1852 пъти

Бахаров, Вергов и Карамазов димят от сцената

Не само Блатечки , но и неговите колеги Захари Бахаров , Юлиян Вергов и Владо Карамазов нарушават закона, алармираха наши читатели, научи Супер 19'.  В постановката Арт в Сатирата, чиято премиера мина при огромен интерес през миналата седмица, тримата актьори не спират да пушат почти през цялото представление. „От плакатите става видно, че техен спонсор е тютюнев комбинат, но все пак има някаква мярка“, споделят възмутени зрители, гледали пиесата от първите редове в театъра.

„Явно спомоществувателите са им наложили да пафкат от сцената, но трябва да се съобразяват все пак с публиката, която е дошла на театър, за да изживее приятни мигове, а не да бъде одимявана“, коментират в театралното съсловие. В момента Захари е водещ на Националната лотария, а доскоро го гледахме като Иво Андонов в Под прикритие, Владо Карамазов се подвизава като Панто Вълчев в историческата сага Дървото на живота, а Юлиян Вергов е убийствено сексапилния физик в Революция Z на бТВ, по когото въздишат и учителки, и ученички.

На премиерата „изцепките“ на тримата актьори бяха аплодирани и от Теодора Духовникова, която им хвърли на сцената три плюшени мечки и раздаде куп въздушни целувки. Преди месеци на премиерата на Гарванът в столичния Театър 199  Духовникова също запали цигара, коментират театрални фенове.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !