Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Изгониха Марияна от мача на Локо Пловдив

отпечатай новината

09.05.2013 09:00 | Видян 2906 пъти

Изгониха Марияна от мача на Локо Пловдив

Марияна от "Къртицата" беше изгонена от мача на любимия си отбор Локомотив Пловдив. Русокосата участничка в шоуто "купи" срещу цели 3000 лева възможността да гледа на живо на стадиона двубоя на Локо Пловдив с вечния им съперник от Ботев. Тя получи и правото да заведе там всички участници в шоуто. Трите бона пък влязоха в бюджета на Къртицата, пише Всеки ден.

За решението си Марияна очакваше да получи аплодисменти. Вместо това обаче останалите в Базата я нападнаха. "Мач за 3000 лева? Ти лудя ли си?", избухна Любо. Деян Донков пък беше вън от кожата си. "Ние с Радина и Кирил Ефремов ще ходим на погребение на приятеля ни Чочо Попйорданов!", каза той, едва сдържайки яда си. Никой в шоуто не успя да проумее как Марияна е стигнала да убеждението, че ще се зарадват на решението ѝ да ги лиши от 3 бона и в замяна на това да ги заведе на мач, към който нямат никакво отношение.

По ирония на съдбата и самата Марияна трябваше да напусне стадиона. Феновете на "Ботев" на централната трибуна я изгониха. Останалите участници в предаването, които бяха дошли на мача, останаха да го гледат, но под охрана от жандармерия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !