Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Принцеса Стефани ахна по мускулите на кандидатите за Мистър Европа

отпечатай новината

14.05.2013 14:15 | Видян 2268 пъти

Принцеса Стефани ахна по мускулите на кандидатите за Мистър Европа

Принцеса Стефани се впечатли от мускулите на кандидатите за Мистър Европа, които вече усилено тренират за конкурса, който е на 18 май в Монако.

Българският представител Борислав Митров, пък се е превърнал в любимец на останалите претенденти за престижната титла, които го определяли, не само като красив, но и много забавен и начетен. Да не забравяме, че той все пак е програмист по професия.

"Пристигнаха 13 от кандидатите, трябваше да са 14, но представителя на Скотланд е възпрепятстван, поради здравословни причини. Иначе всичко се движи по план - по цял ден имаме репетиции, интервюта и фото-сесии. На една от тях пред казиното в Монте Карло, туристите полудяха да се снимат с момчетата и всеки търсеше представителя на собствената си държава - много беше весело",споделя неща от кухнята организаторката Ана Иванова, носителка на титлата Мисис България.

На самия финал на 18-ти се очакват доста популярни звезди, имайки предвид, че по същото време тече и Кино-фестивала в Кан. Самият конкурс ще протече като зрелищно гладиаторско шоу, режисирано от най-известния холивудски каскадьор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !