30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Италианец стана Мистър Европа, българинът със специален приз

отпечатай новината

22.05.2013 12:30 | Видян 2267 пъти

Италианец стана Мистър Европа, българинът със специален приз

След оспорвана надпревара с красавци от цяла Европа италианецът Марко Босколо спечели титлата Мистър Европа 2013, който се превърна в реалити шоу на сцената на един от най-луксозните клубове във фестивалния град Сан Ремо.

Престижното събитие, което събра медии и гости от цяла Европа, обяви и подгласници на най-красивия европеец - швейцарецът Рафаел Милиус и естонецът Вилу Лонте. Българският представител - компютърният гений Борислав Митрев, спечели специалната награда Мистър Европа Чар. Той спечели симпатиите на всички гости и медии, както и на участниците-конкуренти в конкурса, които гласуваха за него в номинациите.

Гордост за България е и друго българско участие в европейското събитие - Мисис България Вселена 2008, Ана Иванова бе съорганизатор на конкурса. Тя е вицепрезидент на генералния спонсор на събитието – швейцарската фирма SB-Events. Главен асистент на генералния спонсор отново е българка - магистърът от университета в Милано и хотелиер в 5-звездни световни вериги Вероника Бешкова.  Сред гостите бе също журналистката и ПР Патриция Кирилова, която след конкурса ще презентира скандалната книга "Да свалим маските" в Монако.

Ана Иванова притежава изключителните права да организира конкурса в Монако, Швейцария, Люксембург, Германия и България. Надпреварата започна а 12 януари в Женава с 22 кандидати.


Снимка: ВИП Комюникейшън

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !