И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

165 лв. е най-скъпият козунак тази...

165 лв. за козунак Долче и Габана е рекордът по цена...

Състезание за пънк гребени с изпълнения на KoЯn и Green Day

отпечатай новината

25.06.2013 14:30 | Видян 930 пъти

Състезание за пънк гребени с изпълнения на KoЯn и Green Day

Летните купони тепърва започват и всички се подготвят интензивно за тях. Столицата все още не е изгубила статута си на парти епицентър и тази седмица в нея ще се проведе едно авангардно и доста щуро събитие. На 27.06. в най-големия рок бар Rock IT ще се състои партито Nu Metal vs. Punk Revival.

Освен че ще кръстосат жици ню метъл банди като KoЯn, Limp Bizkit, Deftones, Clawfinger и представители на пънк течението -  Green Day, The Offspring, Bloodhound Gang, ще има и друга тематична битка. А именно – за най-оригинална авангардна прическа, вдъхновена от тези музикални стилове.

Специалистите от салони АРЛЕТ ще стилизират и оформят на място и безплатно всеки, който пожелае, по време на самото парти. На фона на любими рок хитове от близкото и по-далечно минало всеки желаещ може да получи гребен, бръснене, временни цветни кичури и др.

Момчето и момичето, които се осмелят да си направят най-авангардната прическа, ще получат като признание кецове, осигурени от култовите VANS. А тези, които искат да вдигнат адреналина само с гледане, ще се насладят на момичетата от школата на Соня Куртева, които ще покажат нестандартна хореография на пилон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !