Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мисис България Ана Иванова на среща при Мая Манолова

отпечатай новината

03.07.2013 13:20 | Видян 3947 пъти | Гласували 2

Мисис България Ана Иванова на среща при Мая Манолова

Издигнатата за общински съветник във френската част на Монако българка - Ана Иванова, която е сред най-активните защитнички на интересите на българите в чужбина, се срещна в парламента със зам.-председателя на Народното събрание Мая Манолова.

Носителката на титлата Мисис България се завърна на родна земя, за да се включи в разискванията на новата избирателна система.

Преди дни Ана Иванова написа отворено писмо до президента Плевнелиев и до българските медии с питането: Защо в 21 век българите в чужбина не могат да гласуват електронно?

Българката е впечатлена от срещата си в Парламента, където е била предразположена да изрази гражданската си позиция като българин, който вече 8 години живее извън границите ни.

"Озовах се в кабинета на един страхотен домакин, който предразполага към нормален разговор на народен език. Мая Манолова ме изслуша с интерес за проблемите ни с гласуването в чужбина, но се виждаше, че не тя е човекът, който може да реши този проблем", сподели впечатленията си Ана Иванова.

" По езика на тялото на Мая Манолова разбрах, че тя е сдържана, готова е да изслуша всички, не излъчваше властност, но даваше да се разбере коя е все пак. Искаше да е едно цяло с народа, с обикновения човек, но в същото време си личеше лек страх в очите й и доза притеснение.

Което е обяснимо, имайки предвид политическите проблеми в страната", допълни още българката, която е решена докрай да се бори за правата на над 2 милиона българи в чужбина за цивилизовано право на участие в избирателния процес.


Снимка ВИП Комюникйшън

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !