Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Претендентка за Мис: И гащите ми са от моя спонсор

отпечатай новината

16.07.2013 10:30 | Видян 2523 пъти

Претендентка за Мис: И гащите ми са от моя спонсор

"И гащите, които нося, са от моя спонсор!" С тези думи една от 18-те претендентки за Мис България втрещи аудиторията на първия по рода си конкурс за най-красива българка. Той се провежда във формат на риалити шоу.

Въпросната красавица е ромката Пенка Георгиева. Тя обясни, че от 13-годишна работи. Била е наемничка в цех за пилета, чистила е риба и е хигиенизирала тоалетни. "Мразя турците!", заяви гордо Пенка и обясни, че причината за тази омраза е "опит за изнасилство", пише vsekdien.

Момичето било свикнало да живее бедно и, понеже искало да има много неща, си намерило спонсор, който да му ги купува. Той бил на повече от 50 години и всичко, което имала, било от него, включително и бельото. Пенка каза също, че влиза в конкурса с убеждението, че е единствената подходяща за Мис България. "Аз съм идеална!", отсече тя.

Преди това скандалната моделка Звезделина Иванова и бившата фолк певица Никол, която вече се представя с истинското си име Миглена, влязоха в двореца на миските. Те трябва да разпределят момичетата в две групи - едната ще живее в удобния и луксозен дворец, а другата - в "тъмницата", където условията са ужасни. Пенка се озова директно в тъмницата. В Двореца отиде конкурентката й Емел, която е част от мразения от Пенка турски етнос. Самата Емел каза, че ако има нещо, с което превъзхожда останалите кандидатки, то е фактът, че красотата за нея не стои на първо място и има по-сериозни цели.

В "тъмницата" отиде и нахаканата софиянка Даниела. Когато я видя, Пенка й заяви: "Ама те виждат в нас яка конкуренция и ние ще им разкажем играта, когато излезем оттук! Аз съм горда, че съм тук! Не плачи, чуваш ли? Недей да плачеш!", призова тя изисканата софиянка. Когато чу, че не трябва да плаче, Даниела се изуми, защото така или иначе не плачеше, но се отказа да обяснява.

Тя се яви в мини състезание за попадането си в Двореца с нежната Нанси от пазарджишкото село Юнаците. Момичето спечели "журито" Звезделина и Миглена със своята невинност. За себе си самите решиха, че също ще се заселят в "тъмницата", за да оставят в Двореца двете близначки от Русе Моника и Вероника. "На тъмно" отиде и дългокраката Мелиса от София, която изгуби двубоя с мулатката Франсин, която е танцьорка.

Следващата порция кандидатки за короната ще влязат в шоуто утре.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !