Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Калинка ошушка Московски

отпечатай новината

22.07.2013 15:10 | Видян 5288 пъти | Гласували 1

Калинка ошушка Московски

Една от най-одумваните политически двойки – Калинка Крумова и Ивайло Московски е пред разпад, пише Всеки ден.

Бившият транспортен министър и депутат от ГЕРБ е бил одрусан до червено от изгората си. Калинка, която вече не е депутатка нито от "Атака", нито е телевизионна водеща, е легнала на гърба на любовника си, твърди изданието.Крумова никак не пестяла капризите си и искала от Московски да я води само в най-отбрани заведения, твърдят близки до двойката. Хубавицата се е събрала отново с екстранспортния министър след кратка раздяла в началото на годината, но при едно условие – той да я издържа.

В продължение на един сезон Крумова бе телевизионна водеща в сутрешния блок на Нова телевизия, но продуцентите се отказаха от нея. Така, освен че не може да се радва на добрата си депутатска заплата, бившата атакиска е безработна. Московски пък бил известен в политическите среди като много щедър и с бохемски нрав. Затова и не пестял пари за благоденствието на любимата си Калина, въпреки че джобът му чувствително изтънял заради нейните нескончаеми глезотии.

Освен към нея обаче, той имал задължения и към семейството си. Не е ясно как се отнася към извънбрачната афера, пише още Novini.bg.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !