Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Лора Видинлиева на 60 в Монтекатини

отпечатай новината

06.08.2013 13:40 | Видян 8052 пъти

Лора Видинлиева на 60 в Монтекатини

Мултимилионерката Лора Видинлиева, майка на попзвездата Руши Видинлиев и вдовица на човека, който направи МТел компания за милиард Владимир Грашнов, отпразнува през уикенда своя 60-и рожден ден. Тя избра за случая италианския курорт Монтекатини. Известно е, че апартамент там притежава близкият й приятел Христо Сираков, наричан от нея "сина ми" на майтап.

С титлата "брат ми" пък е удостоен бизнесменът Борислав Дионисиев - най-близкият приятел на покойния Грашнов и на бившия шеф на парламента и външен министър Георги Пирински от БСП още от годините, когато са били съученици в легендарната софийска английска гимназия. Видинлиева израства в сиропиталище, намира пътя към София, откъдето поема за Италия. Там сключва първи брак, след което отново се завръща вече като милионерка.

Кумува на 11 ноември 1989 г., ден след падането на Тодор Живков от власт, на осиновената му внучка Жени Живкова. Купува митичната къща на Огнян Дойнов в полите на Витоша, за която по-късно води дела с бившия член на Политбюро и подозиран за "баща" на назначените милионери.

Върхът на неговата кариера е като личен съветник на британския милиардер Максуел, който изчезва при неизяснени и до днес обстоятелства от яхтата си на Ривиерата. Предната кръгла годишнина на Лора Видинлиева - 50, беше отпразнувана с голямо парти във Втори дом на резиденция Бояна, където иначе се провеждат президентските държавни приеми.   

Снимка: mamita-bg.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !