Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бившият на Камелия Воче: Тя искаше хем млад любовник, хем плащач на сметките

отпечатай новината

13.08.2013 14:30 | Видян 5895 пъти

Бившият на Камелия Воче: Тя искаше хем млад любовник, хем плащач на сметките

Бившият любим на певицата Камелия Воче - бизнесменът Дончо Георгиев, проговори пред "ШОУ" за връзката си с 50-годишната дама и за причините за приключването й. Младият мъж признава в новия брой на вестника за това, че тя е искала хем да има млад любовник, хем плащач на сметки, пише още БЛИЦ.

Дончо Георгиев е на 36 години, от Пловдив, желан и доста "гонен" от жените ерген. Дълго време е работил в чужбина - Италия и Русия. Той е собственик на добре позната у нас фирма за керамика и санитария от Италия.

Поводът да разговаряме с него е скорошна публикация, в която се твърди, че певицата и бивша тв водеща Камелия Воче му е поискала крупна сума пари за кетъринг по повод 50-годишния си юбилей, състоял се в новобогаташка вила на нейни познати на 9 юни т. г.

Камелия се наложи, че мнението й е винаги най-правилното и че винаги всичко тя знае най-добре, но аз не търпя манипулации от всякакво естество, казва бизнесменът.

Той отрича тя да му е искала директно 10 000 лева за честването на 50-годишнината й, но твърди, че с поведението си и критиката се опитала да го манипулира да се чувства длъжен да плаща навсякъде и за всичко, и ако откаже - едва ли не е "недостоен мъж".

Снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !