Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Камелия Воче готви сръбски специалитети

отпечатай новината

04.06.2013 14:00 | Видян 2258 пъти | Гласували 1

Камелия Воче готви сръбски специалитети

Сръбският ресторант “Котилото” в Драгалевци откри летния сезон с атрактивно барбекю шоу в обновената си градина. На фона на прохладния градински екстериор, Далибор Маринкович – Даци, презентира авторски рецепти на скара на дървени въглища – легендарните сръбски ущипци, ладия от свинско месо и невероятно вкусните пилешки рулца със зелена чушка, увити в бекон. Главният готвач не пропусна да измайстори и едно ново попълнение в салатното меню – домати със сръбски хайвер. В подготовката на салатите активно му партнира Мисис България 2010 – Поли Петракиева.

Като един истински кулинар и спец в магията на готварството се включи и Камелия Воче. Тя успя да впечатли гостите на „Котилото” с неустоими италиански специалитети на барбекю, чийто рецепти са лично нейна идея. С неповторим чар Камелия приготви предястията  бекон с рукола, италианска скаморца, както и телешки бургери на скара.

Специално за откриването на прохладната лятна градина на „Котилото”, към барбекю-партито се присъединиха Гери Дончева, топмодел и бизнесдама, Цвети Разложка-Москова, Лейди Свят и Мисис България 2012 Йордана Димитрова.

И тъй като нито едно ястие, колкото и перфектно приготвено да е то, не може без подходящо вино, в гурме шоуто се включиха и вината на „Катаржина Естейт”. Любителите на качествени вина дегустираха носителя на Златен медал на „Балканския фестивал 2013” – Smaraida - Sauvignon Blanc &Semillon & Muscat, розето Les Nuits Blanches - Cabernet Franc & Syrah, което получи сребърно отличие на Mondual du Rose и Contemplations – Merlot & Malbec, 2011 - бронзов медал на „Балканския винен фестивал”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !