Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Мария Шарапова си сменя фамилията

отпечатай новината

20.08.2013 11:45 | Видян 1936 пъти

Мария Шарапова си сменя фамилията

Руската звезда в тениса Мария Шарапова ще смени фамилията си, но не защото ще се омъжи за ракета номер 1 на България Григор Димитров, а за да носи гордо името на шоколадови лакомства, начуи inews.bg.

Гаджето на Гришо ще предприеме отчаян (но и доста хитър) маркетингов трик, за да повиши интереса към собствената си марка бонбони.

Руската красавица е решила да смени името си и да се прекръсти на лакомствата "Шугарпова" (от sugar – захар, бел.прев.), които явно не вървят достатъчно добре на пазара и Шарапова се нуждае от нещо драстично, за да привлече вниманието към тях.

Тя наистина е сериозна в намерението си да се казва г-ца Мария Шугарпова оттук нататък, като дори е подала документи за смяна на фамилията си във Върховния съд на Флорида, където живее от 1995 година.

Още на следващия турнир от Големия шлем – US Open – Шарапова планира да се състезава като г-ца Шугарпова и по този начин да присъства в официалния списък с участниците, в жребия, в световната ранглиста и в живота като цяло оттук нататък.

Припомняме, че неотдавна авторитетното списание Forbes обяви Шарапова (или Шугарпова, вече се объркваме) за най-добре печелещата спортистка на света с доходи в размер на 29 милиона долара между юни 2012 и юни 2013.

Е, явно парите са ѝ малко, защото следващата стъпка подсказва желанието ѝ да промотира марката си бонбони.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !