Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Брат Аргиров с извънбрачен син

отпечатай новината

22.08.2013 10:30 | Видян 1841 пъти

Брат Аргиров с извънбрачен син

Това се случило през далечната 1986 година, когато братя Аргирови изнасят концерт във втората по бедност страна в Латинска Америка, пише България днес.

"Истината е, че действително имах връзка таз с една говорителка от националната им телевизия. Красавица голяма беше и аз бях първата й сериозна връзка. Всичко стана като в латиносериалите – мимолетно и много бурно", признава Светослав Аргиров.

Веднага щом напуснали Латинска Америка, българската попзвезда забравил за любовните си отношения с момичето. Докато един ден, както се разхождали с приятел из Москва, до него се спрял известният певец на салса Луис Енрике от Никарагуа. Той му обяснил, че няколко месеца след като нашият певец напуска страната, журналистката, с която имал връзка Светослав, родила момче. С днешна дата детето вече би трябвало да е голям мъж на 26 години.

"И аз много се изненадах. Никога по никакъв повод не ми беше споменавала факта, че имаме дете. Но тогава бахме волни птички и не се поинтересувах повече от темата за бащинството ми. Тя обаче беше много свястно момиче и вероятно не лъже за това", споделя Светослав Аргиров.

С днешна дата Светослав Аргиров не смята да посети Никарагуа, за да се запознае със сина си. "Аз съм женен мъж. Живея в Норвегия и тук съм изградил щастливи отношения. Обичам семейството си – съпругата ми Кристине работи в банка, а 20-годишният ми син Кристофър тази година завърши за бакалавър и свири в рок група", казва Светослав Аргиров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !