Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Ники Илиев с нов филм

отпечатай новината

26.08.2013 16:00 | Видян 3869 пъти

Ники Илиев с нов филм

До зимата ще тръгне новият филм на Ники Илиев, в който участват цял куп бг звезди плюс легендарният комисар Катани от сериала Октопод - Микеле Плачидо.

Историята, която превръща хубавеца в ММА-боец е следната: Павел е тридесетгодишен мъж, работещ на висок пост в елитна банка. Един ден претърпява инцидент и изпада в кома. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал. Следователно хората, които той чувства като най-близки в момента са бившите му съученици.

Той решава да се върне в родния си град, за да ги открие. Пристигайки там установява, че те отдавна са поели в различни посоки, прекъснали са връзката помежду си и за най-голямо негово учудване са направили редица компромиси със себе си.

С детския си начин на мислене Павел решава да ги върне към тийнейджърските им години като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин. Красивата жена на Ники - Саня Борисова, с която играха в сериала на Нова телевизия Забранена любов, Орлин Павлов, Димо Алексиев от 7 часа разлика, Яна Маринова от Стъклен дом и фамилията, даже позабравената Анна-Мария Гюзелева имат роли в продукцията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !