Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Миро "Каризмата" вбеси Халваджиян

отпечатай новината

01.09.2013 09:06 | Видян 2422 пъти

Миро

Певецът Миро ще спретва номера със скрита камера на приятели или на непознати хора. С новото си амплоа той става част от интригуващо комедийно предаване на Би Ти Ви, което тръгва наесен. То ще се казва "Нищо лично". С шоуто на практика се възражда "Сладко отмъщение", научи Всеки ден.

Различното ще бъде, че скритата камера ще се редува със скечове. Продуцент на продукцията е аткрактивната водеща на "Модерно" Радост Драганова.

Във всяко издание на "Нищо лично" ще се изявяват различни звезди. Наред с Миро зад камерата ще застанат Емо Чолаков, Владимир Каролев и други познати лица. Водещите ще коментират смешните моменти от лентата заедно със звездите и героите на тайното видео, пише Lifestyle.bg.

Новото шоу обаче доста ядоса продуцента Магърдич Халваджиян, който правеше преди години "Сладко отмъщение". "Повече от ясно е, че това предаване всъщност е рециклирана версия на нашето шоу, което бе истински хит и правеше рекордни рейтинги. В Би Ти Ви освен да крадат идеи, друго явно не могат", отсече Халваджиян.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !