Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Братя Аргирови: Никога не сме се карали за 54 години

отпечатай новината

02.09.2013 14:20 | Видян 1908 пъти

Братя Аргирови: Никога не сме се карали за 54 години

За 54 години никога не сме се карали. Веднъж не си говорихме за няколко дни заради едно момиче, което искаше да ни бъде гадже и на двамата. Беше в седми клас, а тя се казваше Петя. Това разкриха пред ТВ7 братя Аргирови.

Те си признаха, че на година изкарвали заедно повече от сто хиляди лева при соца, когато средната заплата беше 250 лв. С тези пари можеха да се купят 5 апартамента в София. И това само от концерти в България. От авторски права първата година взели 20 хиляди лева и като ги занесли у дома си в Пловдив, скромните им родители - счетоводителка и професор, ги питали какво са сторили. Не можели да повярват.

Още по-голям бил успехът им в Съветския съюз. През 1988 г. само за десетина дни изнесли 24 последователни концерта в 6-хилядна зала, а после ги поканили за още 5 в салона Русия, който бил най-престижният по онова време. Возели ги с черни Чайки като мегазвезди.

Българският държавен глава Тодор Живков сам признал на среща с близнаците, че им е фен. Често от УБО, тогавашното НСО, ги канели на спецконцерти. Веднъж баща им, който ги придружавал, се наложило да остане два часа заключен в тоалетната, защото се оказал там баш преди да пристигне Първия, а щом Бай Тошо дошъл, нямало как да пуснат горкия професор Аргиров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !