Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Защо Силвена Роу говори с такъв акцент?!

отпечатай новината

18.09.2013 10:10 | Видян 3038 пъти

Защо Силвена Роу говори с такъв акцент?!

"Каква е тази превзетост? Защо тази жена говори с такъв силен акцент?" Това се питаха зрителите след първия епизод на новото хитово кулинарно шоу "Щипка сол", което тръгна снощи по Би Ти Ви и се очаква да бъде сензацията на тв сезона, пише Всеки ден.

Кулинарката на световните звезди Силвена Роу действително омайва с лесни рецепти и прави готвенето да изглежда забавно като детска игра, дори за онези, които не могат да си сварят яйцето. Зрителките пред малкия екран във вторник вечерта, когато бе стартът на "Щипка сол", обаче не останаха безразлични към начина, по който готвачката на Клаудия Шифър говори.

Силен британски акцент извади тя още в първото си предаване, който не просто изглеждаше смешен, но и на моменти трудно се разбираше какво точно прави с манджите. А Силвена Роу, която иначе може да е известна и да е прекарала не малко време на Острова, няма никаква британска жилка в кръвта си.

Силвена е родена в Пловдив в семейството на майка българка и баща турчин. Преди да започне да приготвя ястията на Тина Търнър, след като се мести в Обединеното кралство, тя живее цели 19 години в родината си.

Как е успяла да забрави майчиния си език дотолкова, че да ѝ е трудно да произнася твърдото "р", остава тайна. Още след края на първия епизод на кулинарното ѝ предаване по Би Ти Ви зрителите не ѝ останаха длъжни и я обявиха за новата Кеми Тодорофф. Така сама се наричаше певицата Камелия Тодорова само след няколко години, прекарани в САЩ. Силният й акцент тогава смая не само цялата кино и музикална гилдия, но дори и роднините ѝ.

Приятели на Силвена обаче побързаха да я защитят. "Тя от години живее и работи в Англия, не контактува с българи, нормално е да има подобно произношение. Жената никога не се е отричала от произхода си, винаги е подчертавала, че е българка, така че не можем да я обвиним в позьорство", защитиха я колеги.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !