12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Сандра Бълок - неуловима за земното притегляне

отпечатай новината

18.09.2013 17:50 | Видян 1900 пъти

Сандра Бълок - неуловима за земното притегляне

Сандра Бълок показа своя непреходен чар пред обектива на Петър Лидберг за новия брой на списание Vogue, САЩ (октомври/2013).

За корицата на изданието 49-годишната актриса позира в сребриста секси рокля с пайети и гол гръб на дизайнера Marc Jacobs. За вътрешните снимки Сандра носи тоалети отново в сребристи и сиви нюанси на марките Michael Kors, Prada, Donna Karan и Calvin Klein.

Актрисата, която е носителка на награда "Оскар" за главна женска роля през 2010 г. (за участието си във филма "The Blind Side"), в момента рекламира новата си лента "Gravity", в която тя и Джордж Клуни играят астронавти, блокирани в космоса след катастрофално събитие. Това е и причината фотосесията ѝ да има лек извънземен характер.

Ето и няколко акцента от интервюто със звездата:

Защо е избрала да живее в Остин, Тексас:

"Защото на това място се чувствам себе си. Там имам сигурност. Обичам мириса на почвата и звука на цикадите в Остин. . . "

Актрисата Мелиса Маккарти за Сандра:

"Тя живее така, сякаш няма никаква представа, че е една от най-известните актриси на планетата. Хората винаги се побъркват от щастие, когато я видят."

Джордж Клуни за Сандра:


"Винаги е била много уравновесено, умно и забавно момиче, което скъсява бързо дистанциите. Сякаш е готиното момиче, което седи на чина до теб в училище. Освен това тя притежава страхотна самоирония и никога не се забавлява за чужда сметка, а почти всичките ѝ шеги са насочени към нея самата. Това е една много привлекателна черта от характера ѝ."

За бившия си съпруг Джеси Джеймс, с когото се разведе през 2010 г. след негова изневяра:

"Ние всички се намираме на място, където би трябвало да бъдем. Аз съм щастлива с живота си в момента. Човек не може да върне времето назад, а и аз не искам. Благодарна съм, за това което имам, а и знам, че никой не може да бъде подготвен за всички удари на живота."

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп. Vogue

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !