Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Камелия Тодорова: Вербуваха ме от Шесто

отпечатай новината

24.09.2013 14:00 | Видян 1882 пъти | Гласували 1

Камелия Тодорова: Вербуваха ме от Шесто

Джаз певицата Камелия Тодорова е била вербувана от агент на Шесто управление за сътрудник. Това признание направи самата тя пред ТВ7, пише 24 часа.

"Имаше един човек от Държавна сигурност, който си говореше с мен. Това бе в началото на 80-те години. Обещаваха ми като актриса да си направя плоча с "Балкантон". Получих само обещания, а реално нищо не стана. Приех да го направя, но в същия момент се готвех да замина за Германия. Така и стана, с което не успях да стана агент на ДС", разказа певицата, прекарала дълги години в САЩ.

Тя призна също, че на 11 години е разбрала, че е осиновено дете. "Всичко стана много случайно. Подхвърли ми го едно момче, докато играехме футбол. Попитах баба ми и тя ми каза, че е така, но ще ми обясни какво е станало след време, когато порасна.

Осиновена съм в деня на раждането на брат ми. Така че двамата вървим заедно. След години биологичният ми баща ме потърси, за да се видим, но аз отказах. Не виждах смисъл да го виждам. Аз имах баща до себе си и нямах нужда от друг", сподели изпълнителката на "Не ме гледай така, момче".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !