Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Обиди "очи в очи" между съквартирантите във VIP Brother

отпечатай новината

17.10.2013 15:00 | Видян 2248 пъти

Обиди

За първи път участниците в шоуто VIP Brother се изправиха един срещу друг и се номинираха "очи в очи". Традиционната игра преди това противопостави отборите на Павел Чернев и Мира Радева, които трябваше да отговарят на въпроси като в играта "Аз обичам България". Най-зле се представи Мариан Кюрпанов, който показа липса на географски познания и не можа да отговори кой е вторият по височина връх в България. Даде грешен отговор и на въпроса на кого Пейо Яворов е посветил стихотворението "Две хубави очи", като вместо Мина отговори Лора.

По правилата на играта капитанът на загубилия отбор Павел стана кандидат за изгонване. Към неговата компания съквартирантите присъединиха Ирина Флорин, Ваня Червенкова, Пламен Медаров и Йоанна. Тъй като Мира Радева бе с имунитет, групичката около Ваня Червенкова си намери нова мишена в лицето на Ирина Флорин. Прокламираната като бизнес дама нападна певицата с аргумента, че има привилегии в шоуто, които трябвало да се заслужат, а не да бъдат спуснати даром. Тя не пропусна да захапе имунизираната социоложка и я нарече пееща готвачка, пише dnes.bg.

Като по команда срещу Флорин гласуваха още Йоанна и Станка Златева, която в директен простодушен стил заяви, че гласува срещу Ирина, защото си спяла сама в президентския апартамент, където никой не й хъркал и пръцкал. Йоанна пък изтъкна странни причини като липса на женска солидарност и чувство за паника.

Ирина Флорин пък си го върна, като обвини Червенкова и Йоанна в лицемерие. Мишо Шамара отново напомни за себе си като показа неприязънта си към Пламен и го номинира, защото бил досаден палячо и клоун. Срещу марионетката на зрителите се изказа и Павел Чернев, който го определи като "подъл, шпионин, нагъл и човек с някакви ментални проблеми".

Последна пред съквартирантите се изправи Мира Радева, чиято номинация изпрати директно на елиминация Йоанна. Тя се подразнила, че били доста близки с някогашната поп певица, но впоследствие тя преминала към лагера на Ваня и спряла да й говори.

Въпреки очакванията, Мира не бе приготвила снимка с Червенкова, ако беше се осъществил, вторият й избор бе Станка Златева. Пред останалите в Къщата тя се защити и каза, че за нея е чест да бъде "пееща готвачка" и дръпна реч колко са й симпатични всички участници независимо от моментните кавги и неразбирателства.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !