Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Махмуд съди Лияна за 100 000 лв.

отпечатай новината

22.10.2013 18:00 | Видян 4111 пъти

Махмуд съди Лияна за 100 000 лв.

Лияна може да напусне „ВИП Брадър" по-бедна отколкото влезе. Вместо да прибере близо 100 000 лева, за колкото се хвали, че се е договорила с продуцентите, има вероятност чалгаджийката да остане с празни ръце, притесняват се близките й. Причината е, че бащата на детето й Махмуд Йозджан се канел да заведе срещу нея дело за обида и уронване на имиджа му. Въпростото дело щяло да е за 100 000 лв., колкото е хонорарът й в играта.

Махмуд бил бесен на бившата си, задето се оплаквала колко тежко живеела с него, изкарала го тиранин и дивак и не спирала да обяснява как след раздялата им най-сетне се чувствала свободна и щастлива. Двамата имаха 12-годишна връзка и дори планираха да се женят. Миналата пролет обаче се разделиха, защото Лияна така и не можела да се прежали да живее в Турция. Той пък няма как да дойде при нея в България, тъй като е издирван от българските власти заради присъда за наркотрафик и се укрива в родината си, пише pik.bg.

Певицата обясни, че двамата запазвали добрите си отношения и го похвали, че се грижел за нея и дъщеря й като за принцеси през всичките години на връзката им. В Къщата на „ВИП Брадър" обаче Лияна обърна палачинката и не каза една добра дума за бащата на детето си.

Нещо повече - обясни, че имал престъпно минало и го описа като тиранин, който тормозел нея и дъщеря й Дениз. Именно това ядосало Махмуд, който и до ден днешен се грижел на певицата да не й липсва нищо, а щерка си подсигурил за години напред с имоти и пари.

„Честта за турците е много важно нещо и той няма да й прости нито за думите, казани за него, нито за фриволното поведение. И той, и роднините му са шокирани, че тя се целува с всички мъже в Къщата и постоянно ходи полугола. Това за техните разбирания е недопустимо поведение за една майка", обясняват близките на фолкпевицата.





автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !