Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Коцето Калки жертва на тайна организация

отпечатай новината

25.10.2013 09:15 | Видян 2284 пъти

Коцето Калки жертва на тайна организация

Тайна организация искала да убие певеца Коцето Калки. На няколко пъти те се опитали да го унищожат, но той оцелявал като по чудо. Това разказа самият изпълнител в поредното издание на "Музикална академия", пише Всеки ден.

"Изсмукват ти енерегията, правят го с мисъл, могат да го направят от разстояние където и да било. Това ми се е случвало няколко пъти. Направо умираш, виждаш смъртта в очите. Първият път ме намериха припаднал без никаква причина. След това дойде една жена при мен и ми каза за какво става дума", спомня си Коцето Калки. Подобен пристъп Коцето преживява и на едни от първите ММА боеве.

"Отварям си устата и усещам как силите ми изчезват постепенно и тялото ми ще се срине всеки момент. Все едно ме бяха пребили с пръчки. Взимам си душ и се оправих малко. Срещам се с една позната, която е екстрасенс. Тя ми вика - тук всеки от тези бойци си носи по двама екстрасенси да смучат енергията на останалите, с теб са си направили бъзик", спомня си ексцентричния певец. Той твърди, че три пъти е преминавал през подобни състояния и то всеки път на пълнолуние. Подобни случки преживявали и други хора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !