Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Кичка хвърли око на Коцето-Калки

отпечатай новината

29.10.2013 10:00 | Видян 2423 пъти

Кичка хвърли око на Коцето-Калки

След секс закачките между рапъра Криско, младата Неделяна и Георги, в „Музикална академия" се оформя нова свалка. Този път обаче тя е в групата на „легендите". Най-неочаквано Кичка Бодурова си падна по Коцето-Калки, който също не остана безразличен към пищните форми на колежката си, пише vsekiden.com.

Цялата история на Кичка и Калки тръгна от едни най-обикновени боксерки. Музикантът-зъболекар е известен със своята ексцентричност, която намери израз дори в бельото му. Той се издокара с цикламени боксерки на динозавърчета и започна да се разхожда с тях пред женската част от обитателите на Академията. И докато всички се кикотеха на странния му вкус, в кикота на Кичка се долавяше по-особено отношение към колегата й. Коцето очевидно усети, че й е интересен, защото веднага се присламчи към нея.

На пръв поглед историята изглежда невинна, но зад нея се крие доста по-дълбока симпатия между двамата, твърдят от екипа на шоуто. Още от първите дни на „Музикална академия" Калки си харесал Кичка. Тя му допаднала и като жена, и като човек, и като домакиня, която непрекъснато се върти край печката, за да приготви храна за всички в риалитито. Мераците му обаче останали скрити за повечето съквартиранти. Забелязала ги само Петя Буюклиева, малко преди да напусне Академията. „Стига да му дадеш възможност, той веднага ще скочи в леглото ти", подхвърлила тя на Кичка. Неслучайно именно зъболекарят се нави без много уговорки да прави стриптийз на женското парти, което Бодурова организира наскоро за момичетата в риалитито.

За Калки се знае, че не е мъж за една жена и отдавна се е разбрал със съпругата си, че ако иска да е с него, ще трябва да го дели. Кичка също не е от най-мирните, когато става въпрос за мъже. Тя обаче се хвали с много добра връзка с гръка Крис, с когото се събра повторно, след като веднъж вече се разведоха. Дали ще се реши да рискува за втори път брака с него? Това зависи от развитието на флирта й с Калки.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !