Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Багата яхна звяр за 200 бона

отпечатай новината

07.11.2013 11:45 | Видян 2832 пъти

Багата яхна звяр за 200 бона

Благой Иванов-Багата живее своя втори живот по възможно най-луксозния начин. ММА боецът яхна баровския джип "Мерцедес GL", след като се завърна за кратко в София. Здравенякът въртеше обиколки със сребристото возилото, чиято цена достига 200 000 лв. Багата още не е почерпил пред приятели за новата придобивка. Това означава, че може да го е взел назаем от приятел, докато е в България. Доскоро Благой Иванов се возеше с доста по-скромното "Ауди А8", пише България днес.

С типичния за подобна кола стил ММА боецът не зачиташе правилата на уличното движение. Той влизаше на жълто по светофарите, а в най-голямото задръстване се качваше и на трамвайната линия. За късмет на Багата в района на "Горен Лозенец", където се подвизаваше спортистът, нямаше полицаи, които да обърнат внимание на рисковите му маневри. Катаджиите със сигурност щяха да се израдват на Иванов, защото джипът беше с абсолютно забранените затъмнени предни стъкла. Законът в България забранява ползването на подобни автомобили от граждани.

В близките дни Багата заминава за САЩ, където на 22 ноември му предстои мач срещу Кийт Бел - Лошите новини. Мачът ще се проведе в Бетлехем, Пенсилвания. 34-годишният американец се намира в отлична форма, като нокаутира и двамата си противници през тази година. Благой Иванов направи своето завръщане в клетката през септември. Тогава той победи само за 1:17 мин. Мани Лара на ММА галавечер в Темекула (Кал). Ангажиментите на българина зад океана са причина той да откаже апетитно предложение от риалитито "Сървайвър".

Снимка: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !