Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Златна бленда или менте

отпечатай новината

11.11.2013 09:00 | Видян 2044 пъти | Гласували 1

Златна бленда или менте

Тъпо име и не особено добра реализация - това беше картинката на първите награди за сериали и тв филми в България. Златна бленда може да стои добре за уиски (едно спонсорираше "мероприятието"), но в дигиталната ера можеше да се измисли по-добро название. Пълен провал е най-точно определение за онова, което публиката видя на екрана.

Искате доказателства - моля!бТВ направи страшна реклама на БНТ, която обра най-престижните отличия, но това едва ли ще помогне на сриващите се рейтинги на държавната телевизия, която е под отявлено разградско робство посредством ятагана на Севда Шишманова.Нелепият сценарий накара водещите Деси Бакърджиева, в момента лице на Фамилията, и Орлин Павлов да изглеждат като полуидиоти, което те се опитаха да компенсират с импровизации, но невинаги им се получаваше.

Като прибавим притеснението на връчващите отличия и липсата на дар слово на получаващите (с приятното изключение на Явор Бахаров от името на брат му Захари), единствената утеха за драгия зрител се оказаха образите на красавиците Елен Колева, Яна Маринова и Вики Терзийска. Другите дефилиращи по сцената се опитваха да пробутат някоя и друга автореклама, ама никак не им се получи.

На фона на добре подбраните тоалети на момичетата, интериорът на залата изглеждаше доста постна и непремислена, което подхрани съмнението - тук за Златна бленда ли става въпрос или за менте?!Единственото естествено нещо сред всеобщата обстановка на неловкост бяха сълзите от любов, които Саня Борисова пусна, когато гледаше своя съпруг Ники Илиев да получава заслужената в смехотворна конкуренция зрителска награда за филм.

автор: Борис Ангелов

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !