Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Любовницата на Бербатов се лекува от анорексия

отпечатай новината

04.12.2013 14:00 | Видян 3938 пъти

Любовницата на Бербатов се лекува от анорексия

Танцьорката и моден стилист Даниела Арнаут, която стана популярна като любовницата на Бербатов, призна, че лекува анорексия. Даниела открито каза, че е била много зле. Осъзнала, че има нужда от помощ, когато се видяла на снимка. "Видях как гръбнака ми стърчи", казва танцьорката. Тя признава, че е стигала до 42 кг., върху които едва държала своите 172 см, пише lifestyle.bg.

Причината за хранителното и неразположение основно била депресията. "Причината е депресия заради ненамиране на място в обществото. Обществото ни е ужасно негативно, потискат те, игнорират те.", казва бившата манекенка.

Даниела винаги се е смятала за жертва на жълтата преса, която гръмна, че Бербо изневерявал на жена си с нея в продължение на 2 години. Самата тя признава в тв интервю, как от този скандал животът и буквално се променил за една нощ. "Много малко хора застанаха зад мен. Медиите буквално ме унищожиха като хишници. В този скандал бях черната овца и никой не пожела да ме чуе", казва изстрадалата Арнаут, която отключила проблемите с теглото си точно тогава.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !