Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Кичка се подиграва с Тони Димитрова и Люси

отпечатай новината

11.12.2013 12:20 | Видян 2878 пъти

Кичка се подиграва с Тони Димитрова и Люси

Забравила съвсем къде се намира Кичка Бодурова определи любимката на България Тони Димитрова като "случайно извадена от кръчмите на Бургас". Най-продаваната ни певица за този век явно е трън в очите на естрадната изпълнителка, чиято повяхнала слава бе възродена от Музикална Академия.

В интервю за Всеки ден Кичка разчиства сметки и с Люси Дяковска. Най-продаваната българска певица за всички времена също минава под секирата на Бодурова. Според нея на Люси и липсват "финес и женственост", а огромните ѝ успехи на немска попсцена повече от десет години и с повече от 5 млн. продадени албума във времето на интернет и безчет мегаконцерти в най-големите зали по цял свят намират следното определение: "Била е 3 години в популярно трио в Германия...не може да има кариера на соло певица... Аз бях известно име в попмузиката на бившата ГДР". това едва ли е точно така, тъй като в любима снимка на Кичка от немско списание в онези години името ѝ дори не е правилно изписано.

А както гласи клишето: "важното е поне името ти да пишат правилно". По традиция благият нрав на Кичка се отразява и на Рут Колева, която обича да ѝ казва нещата в очите. Неприелата пряк музикален дуел с младата звезда Бодурова смята, че Рут ѝ завиждала, че е в Америка. Очевидно намекът е за някакъв успех зад океана. Интересно е да се напомни, че според други изявления на Кичка, тя никога не е имала музикална кариера там. Щеше да бъде смешно, ако не беше трагично!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !