Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Татяна Лолова с шапки за 50 бона

отпечатай новината

21.12.2013 16:30 | Видян 1773 пъти

Татяна Лолова с шапки за 50 бона

Татяна Лолова къта в дома си шапки за близо 50 000 лева, научи Всеки ден от нейни близки. Една от любимите комедийни актриси още от младежките си години има слабост към капелите.

Цял живот тя ги събира от най-различни държави. Лолова, която през февруари ще празнува 80-годишен юбилей, много се гордее със стилната си колекция. Самата тя си купува такъв аксесоар от всеки нов град, в който отиде на турне или на почивка. Отделно нейни приятели, знаейки за тази нейна страст, също й носят шапки от цял свят.

Актрисата има капели за всеки сезон и за всеки случай. Държи ги в специален гардероб, така че да не се мачкат или зацапват. Таня е голям чешит и така се грижи за капелите си, все едно са нейни деца, споделят нейни колеги. Всеки път ни изненадва с нов аксесоар.

Страстта на Лолова към шапките идва вероятно от руско-украинския произход на майка й. В Русия и Украйна капелите са на особена почит и тамошните жени имат най-малко 20 различни. Самата Лолова е постоянен клиент на дизайнерката Ирина Сардарева, която е известна със своята Къща на шапките.

През топлите месеци актрисата залага на по-светлите цветове - бяло, жълто, кремаво, бледорозово. Зиме Татяна Лолова най-често си слага черна, кафява или шапка цвят бордо. Любима й е обаче една червена широкопола шапка, доверяват близки до актрисата.

В гардероба й има и ушанки, подарък от нейни приятели от Русия, както и капитанска шапка. На плажа Лолова слага и стилни аксесоари с козирка. Тръгне ли на път, тя най-напред слага в куфара си капели - поне 10 на брой.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !