Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Почина дядото на Бербатов

отпечатай новината

07.01.2014 13:15 | Видян 1298 пъти

Почина дядото на Бербатов

Дядо Мицо починал на 12 ноември на 82-годишна възраст, но голмайсторът държал да не се шуми около смъртта  му. Тогава Бербо отново е бил в Марикостиново, за да присъства на погребението и да изпрати любимия си човек в последния му земен път, съобщи Блиц.

Само преди дни звездата на „Фулъм” нае частен чартър и с прибра  в София,  за да урежда важни дела с баща си Иван. Тогава той е бил в Марикостиново за помена и издигането на паметната плоча на дядо Мицо. Преди това именно Бербо я е избрал.

Отдавна се знае, че дядо Митко, който също е бил футболист, е най-големият фен на доказания голмайстор, жънал успехи с екипите на Леверкузен, Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

Бербатов винаги е отскачал до Марикостиново, за да се види с него и баба Верка, когато имал възможност при визитите си в България, тъй като бил силно привързан към тях. Преди време дори се появиха информации, че  голямата звезда на „Фулъм” платил скъпи лекарства, за да не се превърне дядо му в инвалид. От месеци Димитър Бербатов-старши имал здравословни проблеми.

Снимка: toppresa.com

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !